Relatiegeschenk - Sint & kerstpakketten

Brew Monkey als relatiegeschenk?

BEDANK IEMAND OP EEN ORIGINELE MANIER!

Wil jij je werknemers of zakelijke relaties verrassen met een origineel relatiegeschenk dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het meest originele relatiegeschenk voor je werknemers en/of zakelijke relaties, een Bierbrouw Pakket van Brew Monkey! Wij zijn ons ervan bewust dat een bierbrouw pakket misschien niet ideaal is voor al je werknemers/relaties, daar hebben we een oplossing voor: een samenwerking met Dutch Tea Maestro. Met de producten van Dutch Tea Maestro is het mogelijk je eigen thee mix te maken. 

In alle Brew Monkey Bierbrouw Pakketten zitten verse ingrediënten (Mout, Hop en Gist) en een uitgebreide 4 talige handleiding zodat iedereen direct thuis aan de slag kan gaan om eigen bier te brouwen. De bijgeleverde Emmer en Tools zijn herbruikbaar waardoor de ontvanger vaker kan brouwen! 

Voor zakelijke klanten bieden wij de volgende voordelen:

  • Keuze uit 5 verschillende pakketten en 6 verschillende soorten bier, dus voor ieder wat wils.
  • Voor de mensen die niet van bier houden hebben we een alternatief: maak je eigen thee.
  • Wij leveren alles op 1 bedrijf locatie of direct bij de gelukkige ontvangers thuis!
  • Mogelijkheid om een adresbestand aan te leveren voor grote verzendingen.
  • We kunnen de pakketten personaliseren door een persoonlijke boodschap naar wens toe te voegen. 

TIP: Wanneer iedereen zijn/haar bier heeft gebrouwen kunnen deze op een gezellige activiteit (of nieuwjaarsborrel) geproefd worden! 🍻

Laat via de onderstaande knop jouw gegevens achter of bel ons direct op +31624905937 om de mogelijkheden te bespreken.  

Derckx B.V.
Dit jaar heeft Brew Monkey mooie pakketten geleverd welke wij als kerstattentie aan ons personeel hebben verstrekt. De producten waren keurig verzorgd en het bierbrouwpakket viel erg in de smaak bij ons personeel. Wellicht leuk idee voor andere ondernemers. (Ruud van den Bosch, Eigenaar)
Jelba
Leuk pakket en goede service. Ideaal om een keer als relatiegeschenk te geven. Onze relaties waren blij. Weer eens iets anders. (Bart Strijker, Founder)
Keser
Wij belonen onze mensen graag met een persoonlijk en ludiek cadeau wanneer deze een mooi resultaat hebben behaald. Op zoek naar iets origineels voor een speciaal bierliefhebber kwamen wij terecht bij Brew Monkey. Super goed geholpen met een mooi IPA pakket, welke snel geleverd werd zodat wij onze collega echt konden verrassen. Vakkundig advies, snelle levering, mooi product, top! (Willem van Tilburg, Directeur)
Rubix
Dankzij de snelle levering van Brew Monkey hebben 67 medewerkers van Rubix zelf bier kunnen brouwen. De samenwerking met Brew Monkey hebben wij als prettig ervaren. Ze zijn makkelijk te bereiken en staan je vriendelijk te woord! Het brouwen kost even wat tijd, maar je krijgt er iets heerlijks voor terug. Het is zeker de moeite waard! (Lenny Maas, Office Manager)
Dutch Filtration
Rondom oktober komt altijd de stress van kerstpakketten. Je wilt niet met het standaard kerstpakket aankomen en dus elk jaar weer lastig om iets origineels te bedenken. Aangezien ons bedrijf voor het grootste deel uit mannen bestaat was bier het eerste wat in ons opkwam en zo kwamen we bij Brew Monkey terecht. Lekker zelf bier brouwen met een starterspakket, overigens waren de vrouwen ook zeer enthousiast. (Mareille Wals, Owner)
Jansen v.d. Grift Klimaattechniek
Voor onze klanten hebben we een bierbrouwpakket besteld. De reacties waren zeer positief. Ondanks de drukke tijd werd het pakket snel geleverd. We kunnen dit iedereen aanraden! (Dennis van de Grift, Eigenaar)
Lab701
We hebben in 2020, om het nieuwe jaar goed te starten aan al onze relaties een bierbrouwpakket gegeven. Mijn klanten vonden het een uniek en verrassend cadeau. Samen met Brew Monkey gekeken naar het soort pakket en budget. De levering was snel en zorgvuldig! Zeker een tip om als geschenk te geven aan je relaties of werknemers. (Hanno Driesser, Eigenaar)
MOJEO
We zijn heel erg tevreden over de mooie pakketten van Brew Monkey. De samenwerking verliep vlot, de pakketten zagen er prima uit en we hebben enkel leuke reacties gekregen van onze collega’s. Een aanrader! (Mariëlle Gijssen, Marketing & Sales Manager)
Lemontree
Ik heb een aantal Startpakketten Compleet als relatiegeschenk gestuurd naar diverse relaties. De ondersteuning van Brew Monkey (een persoonlijke brief bij elk pakket) was meer dan uitstekend. Een maatbeker in een van de pakketten was helaas tijdens het transport gesneuveld, maar bij melding hiervan werd direct een nieuwe opgestuurd. De pakketten zijn met veel plezier in ontvangst genomen. De resultaten zijn (nog) niet bekend, maar daar wordt reikhalzend naar uitgekeken. Zeker voor herhaling vatbaar! (Tony Johnson, Founder)
ADYEN
Tijdens de lockdown hebben we met een groot team een bierbrouwactiviteit ingepland met de bierbrouw pakketten van Brew Monkey. We hebben een goede samenwerking gehad, ze hebben snel en goed geleverd. We zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanbevelen om als teamactiviteit te doen. (Guido Westra, Tech Support Engineer)
Progenta
In een moeilijke periode waarin het lastig was om gezamenlijke activiteiten te organiseren voor ons personeel is Brew Monkey een perfect middel gebleken om iedereen te bedanken en een hart onder de riem te steken, Sander bedankt voor het meedenken!
Greenhouse
Wij hebben in lockdown periode een team-uitje op afstand georganiseerd. Iedereen kreeg netjes een bierpakketje naar keuze thuis bezorgd. In een video call hebben we samen bier gebrouwen. Eenvoudig besteld, snel en zorgvuldig geleverd; top service! De instructies in de pakketjes waren heel erg duidelijk en voor iedereen goed uit te voeren. Ondanks de afstand voor iedereen toch een leuke avond! (Robin Jansen, Head of Creative Development)
Vorige slide
Volgende slide

TEVREDEN ZAKELIJKE KLANTEN

BREW MONKEY IMPRESSIE

Leer meer over Brew Monkey

Ervaringen

Zakelijk - Relatiegeschenk

Brouwketel

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop