Plus bierbrouw pakket Blond bier

Thuis bier brouwen wordt makkelijk gemaakt met dit Plus Bierbrouw Pakket Blond Bier. Dit bierbrouwpakket is de eerste upgrade en kan je aanvullen met andere bier brouw pakket benodigdheden. Met dit pakket brouw je ongeveer 5 liter Blond bier met 6,4% Alcohol.

GRATIS VERZENDING in NL boven €30!

Op werkdagen voor 15:00 besteld = Volgende dag in huis!

We verzenden de pakketten in een leuke Brew Monkey doos.

Wil je dat je pakket een verrassing blijft? Laat het dan gratis bezorgen bij een DHL Service Point.

Kies jouw smaak: Blond

59,95

61,95

Thuis bier brouwen wordt makkelijk gemaakt met dit Plus Bierbrouw Pakket Blond Bier. Dit bierbrouwpakket is de eerste upgrade en kan je aanvullen met andere bier brouw pakket benodigdheden. Met dit pakket brouw je ongeveer 5 liter Blond bier met 6,4% Alcohol.

GRATIS VERZENDING in NL boven €30!

Op werkdagen voor 15:00 besteld = Volgende dag in huis!

We verzenden de pakketten in een leuke Brew Monkey doos.

Wil je dat je pakket een verrassing blijft? Laat het dan gratis bezorgen bij een DHL Service Point.Plus Bierbrouw Pakket Blond Bier

Het Plus Bierbrouw Pakket Blond bier bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouw pakket bevat een ingrediëntenpakket met verse geschroot mout, hop en gist zodat je direct kan beginnen met brouwen. We bieden 6 verschillende ingrediëntenpakketten aan waar je uit kan kiezen. De variaties zijn lichte tot donkere bieren en lage tot hoge alcoholpercentages. Natuurlijk mag de uitgebreide handleiding niet ontbreken. Het Plus Bierbrouw Pakket Blond bevat als extra tools een Hydrometer en Maatglas. Hiermee kan je nauwkeurig meten wat het begin en eind soortelijk gewicht (SG) is van je gebrouwen bier. Zo weet je ook wanneer je bier is uitvergist en kan je het alcoholpercentage meten.

Blonde bieren zijn soepel, fris en toegankelijk. Blond bier dankt haar naam aan de goudgele, blonde kleur van het bier. Blond bier is een bovengistend biertype waarbij het alcoholpercentage kan variëren, vaak tussen 5% en 7%. Bij een bovengistend bier blijft de gist op het wort drijven. De vergisting vindt plaats op een relatief hoge temperatuur van 15 tot 25 C°. wat het voor thuisbrouwers makkelijk maakt om thuis bier te brouwen en bijvoorbeeld de vergisting in de keuken of kelder te laten plaatsvinden. De smaak van een Blond bier is over het algemeen soepel. De lichte mouten die gebruikt worden hebben meestal niet zo’n uitgesproken smaak, zodat hop en gist de boventoon voeren echter zonder te overheersen. Het Ingrediëntenpakket Blond is samen met Tripel één van de meest gekozen pakketten.

Dit zit in het Plus Bierbrouw Pakket Blond Bier:

 • Vergistingsemmer
 • Kraantje
 • Waterslot
 • Maatglas
 • Hydrometer
 • Handleiding
 • Mout
 • Hop
 • Gist

Wat je zelf nog nodig hebt:

 • 2 pannen van minimaal 7 liter
 • Vergiet
 • Weegschaaltje
 • Thermometer
 • 12 beugelflessen
 • Suiker (bij Blond, Tripel en IPA)
 • IJsblokjes en of koelelementen

 

Brew Monkey Impressie:

Over Brew Monkey

Brew Monkey helpt je snel en eenvoudig op weg met één van onze bierbrouwpakketten. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met ons bierbrouwpakket.

Ons Zelf bier brouwen pakket bevat alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan in je eigen keuken. Zo wordt bierbrouwen thuis pas echt leuk!

Je leert met ons echt bier te brouwen met afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist voor ongeveer 5 liter bier. De bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar, dus als je de smaak te pakken hebt kan je vaker brouwen met de Brew Monkey Ingrediëntenpakketten. Ieder brouwpakket is tevens uit te breiden met flessensets, boeken en andere tools.

ONLINE SUPPORT

Met ons bierbrouwpakket heb je alles in huis om direct te starten, inclusief een handleiding in vier talen met onze zes recepten. Het kan dus niet meer mis gaan. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kan je tijdens kantooruren via WhatsApp terecht voor online support. Het kan natuurlijk ook voor komen dat je buiten kantooruren snel geholpen wilt worden, daar hebben we wat op gevonden. We hebben namelijk niet alleen het leukste bierbrouwpakket van Nederland maar we hebben ook een bierbrouw community gebouwd. In onze Facebook groep met meer dan 1000 leden vind je veel fans en brouwliefhebbers die je verder op weg kunnen helpen met al je brouwvragen. Natuurlijk is deze pagina ook bedoeld om leuke fotootjes en brouwervaringen te delen. En deel vooral je resultaten via social media, wie weet word jij wel “thuisbrouwer van de maand”!

HOE WERKT HET?

Wij leren je zelf bier brouwen in 8 stappen. Je doorloopt met ons het volledige brouwproces net zoals ook professionele brouwerijen dit doen. En het goede nieuws is, het is helemaal niet moeilijk. Je kunt het in 1 avond doen, gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een uitgebreide handleiding meegeleverd die je ook kan downloaden. We leggen het volledige brouwproces in makkelijke stappen uit en laten dit zien in handige filmpjes. Veel succes !

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop