Onze missie? Het plezier van bierbrouwen thuisbrengen!

Waar het begon

Sander de Jong, eigenaar van Brew Monkey had het idee om zijn eigen bier te brouwen. Dit groeide uit tot een hobby waarmee hij vervolgens anderen wilde enthousiasmeren. Zo is hij in 2018 Brew Monkey begonnen!

“Ik had een idee, begonnen op mijn zolderkamer en kijk waar we nu zijn!”

Op de zolderkamer van zijn huis is Sander de Jong Brew Monkey gestart. Al vrij snel groeide hij hieruit, want er bleek veel vraag naar bierbrouwpakketten te zijn en de bestellingen stroomden binnen. Nu 4 jaar later is Brew Monkey uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van thuis brouwpakketten. Ondertussen is Brew Monkey gevestigd in ’s-Hertogenbosch en in het bezit van 2 naast elkaar gelegen bedrijfsruimtes met kantoren bij de Jamfabriek. Daarnaast hebben we een Nederlandse en Duitse webshop én meerdere personeelsleden in dienst!

Waar het begon

Sander de Jong, eigenaar van Brew Monkey had het idee om zijn eigen bier te brouwen. Dit groeide uit tot een hobby waarmee hij vervolgens andere wilde enthousiasmeren. Zo is hij in 2018 Brew Monkey begonnen!

“Ik had een idee, begonnen op mijn zolderkamer en kijk waar we nu zijn!”

Op de zolderkamer van zijn huis is Sander de Jong Brew Monkey gestart. Al vrij snel groeide hij hieruit, want er bleek veel vraag naar bierbrouwpakketten te zijn en de bestellingen stroomde binnen. Nu 4 jaar later is Brew Monkey uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van thuis brouwpakketten. Ondertussen is Brew Monkey gevestigd in ’s-Hertogenbosch en in het bezit van 2 naast elkaar gelegen bedrijfsruimtes met kantoren bij de Jamfabriek. Daarnaast hebben we een Nederlandse en Duitse webshop én meerdere personeelsleden in dienst!

Brew Monkey in de loop der jaren 🍻

Wat maakt ons onderscheidend? Wij willen mensen écht verblijden met een kwalitatief leerzaam en uniek product. We werken alleen met kwalitatieve ingrediënten, hebben een duidelijke handleiding in 4 verschillende talen, hebben de snelste verzending en geven we de beste service!

Kijk uit, wij zijn niet verantwoordelijk voor een nieuwe hobby! 🍻

Cello – Sociale werkplaats

Brew Monkey vindt het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt, daarom werken wij samen met Cello! Cello is een organisatie die maatwerk biedt voor mensen die niet meekomen in regulier werk, door bijvoorbeeld een lichtelijke verstandelijke beperking of psychische aandoeningen. De werknemers van Cello helpen ons met bepaalde inpak werkzaamheden zoals het inpakken van bierbrouwpakketten, kroonkurken verpakken en het inpakken van hopzakjes.

Ons team!

Ons team is in de loop der jaren aardig uitgebreid en we werken iedere dag hard om alle pakketten op tijd bij onze klanten in huis te krijgen. Heb je vragen over een pakket of over het bierbrouw proces? Dan beantwoorden we deze vragen graag via de telefoon, mail, Facebook en Instagram DM of WhatsApp. 

Brew Crew 1

Met een Brew Monkey Bierbrouw Pakket kan je zelf thuis je eigen bier brouwen in 8 simpele stappen. In onze webshop vind je 5 verschillende bierbrouwpakketten met keuze uit 6 verschillende biersoorten. In ieder pakket zit een uitgebreide handleiding in 4 talen (Nederlands, Duits, Frans, Engels) en hebben we uitgebreide instructievideo’s op onze “zelf bier brouwen pagina“.

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop