Origineel Vaderdag Cadeau

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel Vaderdag cadeau? Een bierbrouw pakket van Brew Monkey is meer dan alleen een cadeau. Het is een manier om op traditionele wijze samen bier te leren brouwen. De uitgebreide handleiding en de video’s met uitleg zorgen ervoor dat de pakketten geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren brouwers. 

De pakketten bestaan uit hoogwaardige ingrediënten, je brouwt met vers geschrote mout en echte hopkorrels. Met deze ingrediënten brouw je op traditionele wijze ambachtelijk bier. De vergistingsemmer en losse tools zijn herbruikbaar, met één pakket kun je dus vaker brouwen. Er hoeven alleen nog maar nieuwe ingrediënten gekocht te worden om opnieuw te gaan brouwen. Dit alles maakt een bierbrouw pakket van Brew Monkey het ideale, originele Vaderdag cadeau.

Tijdelijk hebben we ook een speciaal Vaderdag pakket. Het pakket bestaat uit een basispakket met een Brew Monkey bierglas en een Bonobo Blond biertje.

De pakketten zijn beschikbaar in de volgende smaken: tripel, blond, IPA, dubbel, weizen, wit en zomerbier.

Bierbrouw pakket als leuk en origineel Vaderdag cadeau

Leuk Vaderdag cadeau

Ben je op zoek naar een leuk en origineel Vaderdag cadeau? Verras je vader, oom, partner of een vriend dit jaar met een uniek geschenk dat zowel een leuk cadeau als een activiteit is. Onze bierbrouw pakketten zijn het perfecte cadeau voor Vaderdag.

Met onze bierbrouw pakketten kan de ontvanger zijn eigen ambachtelijke bieren brouwen, rechtstreeks in zijn eigen keuken. Het is niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar het resultaat is ook nog eens heerlijk!

Waarom kiezen voor onze bierbrouw pakketten als Vaderdag cadeau? Ten eerste hebben we een groot aanbod pakketten en tools, geschikt voor zowel beginners als gevorderde brouwers. Of je vader nou voor het eerst brouwt of al jaren eigen bier maakt, we hebben het perfecte pakket voor hem.

Traditioneel brouwproces

Daarnaast zijn al onze bierbrouw pakketten zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en duidelijke instructies, zodat het brouwproces soepel verloopt. Op deze manier leer je makkelijk op traditionele wijze bier te brouwen. Onze pakketten bevatten vers geschrote mout en je leer brouwen met echte hopkorrels. De uitgebreide handleiding en de instructievideo’s zorgen ervoor dat het traditionele bierbrouwproces voor iedereen toegankelijk is.

Een ander voordeel van onze bierbrouw pakketten is dat ze vaker gebruikt kunnen worden. Dus zelfs nadat je vader zijn eerste batch heeft gebrouwen en ervan heeft genoten, kan hij keer op keer nieuwe bieren creëren.

Bestel een leuk en origineel Vaderdag cadeau

Bestel vandaag nog een bierbrouw  pakket als origineel Vaderdag cadeau en laat iemand kennismaken met de kunst van het brouwen. Niet alleen zal hij genieten van het proces en het resultaat, maar hij zal ook de waardering voelen voor het feit dat je iets speciaals voor hem hebt uitgekozen.

Wacht niet te lang, Vaderdag komt eraan! Geef iemand een leuk en origineel cadeau dat hij nooit zal vergeten – een bierbrouw pakket waarmee hij zijn eigen bieren kan creëren. Bestel vandaag nog en maak van deze Vaderdag een onvergetelijke ervaring voor je vader.

 

Workshop bier brouwen

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop