Leukste Kerstcadeau Mannen

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Een bierbrouw pakket van Brew Monkey is meer dan alleen een cadeau. Het is een manier om op traditionele wijze samen bier te leren brouwen. De uitgebreide handleiding en de video’s met uitleg zorgen ervoor dat de pakketten geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren brouwers. 

De pakketten bestaan uit hoogwaardige ingrediënten, je brouwt met vers geschrote mout en echte hopkorrels. Met deze ingrediënten brouw je op traditionele wijze ambachtelijk bier. De vergistingsemmer en losse tools zijn herbruikbaar, met één pakket kun je dus vaker brouwen. Er hoeven alleen nog maar nieuwe ingrediënten gekocht te worden om opnieuw te gaan brouwen. Dit alles maakt een bierbrouw pakket van Brew Monkey het ideale, originele kerstcadeau.

De pakketten zijn beschikbaar in de volgende smaken: tripel, blond, IPA, dubbel, weizen, wit en zomerbier.

Brew Monkey Colourful Blond bier 24 stuks

Het sixpack Colourful Blond bier is ideaal voor tijdens het brouwen of als verjaardagscadeau of Vaderdag cadeau.

  • 6x Brew Monkey Colourful Blond
  • 33cl per flesje
  • 6% Alcohol
17,95
19,95
Brew Monkey Colourful Blond proefpakket: 4 bier & 1 glas

Het Brew Monkey proefpakket is ideaal voor tijdens het brouwen of als verjaardagscadeau of Vaderdag cadeau.

  • 4x Brew Monkey Colourful Blond
  • 1x Brew Monkey Bierglas
  • 33cl per flesje
  • 6% Alcohol
17,95
19,95
placeholder leukste kerstcadeau voor mannen

Het beste kerstcadeau voor mannen

Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een man in je leven? Zoek niet verder! Onze bierbrouw pakketten zijn hét kerstcadeau waar elke man van droomt. Een ervaring die hem toelaat zijn eigen bier te brouwen en de kunst van het brouwen te ontdekken. Of hij nu een bierliefhebber is, een brouwmeester wil worden, of gewoon van een goed biertje houdt, hij zal dit bijzondere en persoonlijke kerstcadeau geweldig vinden.

Wat maakt een bierbrouw pakket het ideale kerstcadeau?

Bier brouwen was ooit een kunst voorbehouden voor brouwerijen en biermeesters. Met een bierbrouw pakket kan iedereen eigen biertjes brouwen. En dat ook nog eens vanuit je eigen keuken. De uitgebreide handleiding en instructievideo’s zorgen ervoor dat de pakketten geschikt zijn voor zowel onervaren brouwers als voor professionals. Wil je meer dan 5 liter brouwen? We hebben ook het grotere materieel van Brew Monk waarmee tot 55 liter bier in één keer gebrouwen kan worden. Dit maakt onze producten het perfecte kerstcadeau voor mannen die interesse hebben in bier brouwen.

Wij verkopen verschillende soorten pakketten die aansluiten op de verschillende behoeftes tijdens het brouwen. Zo bevatten onze basis pakketten de benodigdheden om het brouwproces te doorlopen. Ons compleet pakket bevat de verschillende extra tools waarmee het brouwproces erg soepel verloopt. Heb je zelf geen (beugel) flessen? Dan zijn onze luxe en premium pakketten misschien meer iets voor jou. Heb je al eens gebrouwen? Probeer dan een van onze ingrediëntenpakketten. Wij gebruiken hoogwaardige ingrediënten zoals hopkorrels en mout waarmee je leert om op traditionele wijze bier te brouwen. Dit alles maakt een bierbrouw pakket het leukste kerstcadeau voor mannen. Wie weet komt er wel een nieuwe hobby uit het cadeau.

Met onze bierbrouw pakketten krijgt een man in je leven een geschenk dat blijft geven. Elke keer dat hij zijn zelfgebrouwen bier opent om te delen met vrienden en familie, zal hij zich het geweldige kerstcadeau herinneren dat jij hem gegeven hebt.

Bestel het leukste kerstcadeau van Nederland

Als je op zoek bent naar een uniek en zinvol kerstcadeau voor een man, dan zijn onze bierbrouw pakketten de perfecte keuze. Niet alleen geef je een geschenk, maar ook een hobby, een passie, en talloze herinneringen. Geef deze kerst het cadeau van bier brouwen. Het is een kerstcadeau waar hij niet alleen deze kerst, maar vele jaren later nog steeds van zal genieten.

Maak deze kerst speciaal. Bestel nu een van onze bierbrouw pakketten en geef het ultieme kerstcadeau man dat zeker een glimlach op zijn gezicht zal toveren.

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop