Originele en Unieke Kerstattentie voor Klanten

Wil jij je klanten deze feestdagen trakteren op een originele en unieke kerstattentie? Dan is een van onze bierbrouw pakketten de ideale kerstattentie voor klanten.

Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat mogelijk niet al jouw klanten bierliefhebbers zijn, maar daar hebben we een oplossing voor: een samenwerking met Dutch Tea Maestro. De producten van Dutch Tea Maestro maken het mogelijk voor je klanten om hun eigen thee te maken.

In alle Brew Monkey Bierbrouw Pakketten zitten verse ingrediënten (Mout, Hop en Gist) en een uitgebreide 4 talige handleiding zodat iedereen direct thuis aan de slag kan gaan om eigen bier te brouwen. De bijgeleverde Emmer en Tools zijn herbruikbaar waardoor de ontvanger vaker kan brouwen! 

Voor zakelijke klanten bieden wij de volgende voordelen:

  • Keuze uit 5 verschillende pakketten en 6 verschillende soorten bier, dus voor ieder wat wils.
  • Voor de mensen die niet van bier houden hebben we een alternatief: maak je eigen thee.
  • Wij leveren alles op 1 bedrijf locatie of direct bij de gelukkige ontvangers thuis!
  • Mogelijkheid om een adresbestand aan te leveren voor grote verzendingen.
  • We kunnen de pakketten personaliseren door een persoonlijke boodschap naar wens toe te voegen.  

TIP: Wanneer iedereen zijn/haar bier heeft gebrouwen kunnen deze op een gezellige activiteit (of nieuwjaarsborrel) geproefd worden! 🍻

Bekijk vooral ook wat andere bedrijven zeggen over Brew Monkey bierbrouw pakketten als kerstattentie voor klanten.

Heb je interesse en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem via een van de onderstaande knoppen contact met ons op.

Unieke en leuke kerstattentie voor klanten, een bierbrouw pakket
Derckx B.V.
Dit jaar heeft Brew Monkey mooie pakketten geleverd welke wij als kerstattentie aan ons personeel hebben verstrekt. De producten waren keurig verzorgd en het bierbrouwpakket viel erg in de smaak bij ons personeel. Wellicht leuk idee voor andere ondernemers. (Ruud van den Bosch, Eigenaar)
Jelba
Leuk pakket en goede service. Ideaal om een keer als relatiegeschenk te geven. Onze relaties waren blij. Weer eens iets anders. (Bart Strijker, Founder)
Keser
Wij belonen onze mensen graag met een persoonlijk en ludiek cadeau wanneer deze een mooi resultaat hebben behaald. Op zoek naar iets origineels voor een speciaal bierliefhebber kwamen wij terecht bij Brew Monkey. Super goed geholpen met een mooi IPA pakket, welke snel geleverd werd zodat wij onze collega echt konden verrassen. Vakkundig advies, snelle levering, mooi product, top! (Willem van Tilburg, Directeur)
Rubix
Dankzij de snelle levering van Brew Monkey hebben 67 medewerkers van Rubix zelf bier kunnen brouwen. De samenwerking met Brew Monkey hebben wij als prettig ervaren. Ze zijn makkelijk te bereiken en staan je vriendelijk te woord! Het brouwen kost even wat tijd, maar je krijgt er iets heerlijks voor terug. Het is zeker de moeite waard! (Lenny Maas, Office Manager)
Dutch Filtration
Rondom oktober komt altijd de stress van kerstpakketten. Je wilt niet met het standaard kerstpakket aankomen en dus elk jaar weer lastig om iets origineels te bedenken. Aangezien ons bedrijf voor het grootste deel uit mannen bestaat was bier het eerste wat in ons opkwam en zo kwamen we bij Brew Monkey terecht. Lekker zelf bier brouwen met een starterspakket, overigens waren de vrouwen ook zeer enthousiast. (Mareille Wals, Owner)
Jansen v.d. Grift Klimaattechniek
Voor onze klanten hebben we een bierbrouwpakket besteld. De reacties waren zeer positief. Ondanks de drukke tijd werd het pakket snel geleverd. We kunnen dit iedereen aanraden! (Dennis van de Grift, Eigenaar)
Lab701
We hebben in 2020, om het nieuwe jaar goed te starten aan al onze relaties een bierbrouwpakket gegeven. Mijn klanten vonden het een uniek en verrassend cadeau. Samen met Brew Monkey gekeken naar het soort pakket en budget. De levering was snel en zorgvuldig! Zeker een tip om als geschenk te geven aan je relaties of werknemers. (Hanno Driesser, Eigenaar)
MOJEO
We zijn heel erg tevreden over de mooie pakketten van Brew Monkey. De samenwerking verliep vlot, de pakketten zagen er prima uit en we hebben enkel leuke reacties gekregen van onze collega’s. Een aanrader! (Mariëlle Gijssen, Marketing & Sales Manager)
Lemontree
Ik heb een aantal Startpakketten Compleet als relatiegeschenk gestuurd naar diverse relaties. De ondersteuning van Brew Monkey (een persoonlijke brief bij elk pakket) was meer dan uitstekend. Een maatbeker in een van de pakketten was helaas tijdens het transport gesneuveld, maar bij melding hiervan werd direct een nieuwe opgestuurd. De pakketten zijn met veel plezier in ontvangst genomen. De resultaten zijn (nog) niet bekend, maar daar wordt reikhalzend naar uitgekeken. Zeker voor herhaling vatbaar! (Tony Johnson, Founder)
ADYEN
Tijdens de lockdown hebben we met een groot team een bierbrouwactiviteit ingepland met de bierbrouw pakketten van Brew Monkey. We hebben een goede samenwerking gehad, ze hebben snel en goed geleverd. We zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanbevelen om als teamactiviteit te doen. (Guido Westra, Tech Support Engineer)
Progenta
In een moeilijke periode waarin het lastig was om gezamenlijke activiteiten te organiseren voor ons personeel is Brew Monkey een perfect middel gebleken om iedereen te bedanken en een hart onder de riem te steken, Sander bedankt voor het meedenken!
Greenhouse
Wij hebben in lockdown periode een team-uitje op afstand georganiseerd. Iedereen kreeg netjes een bierpakketje naar keuze thuis bezorgd. In een video call hebben we samen bier gebrouwen. Eenvoudig besteld, snel en zorgvuldig geleverd; top service! De instructies in de pakketjes waren heel erg duidelijk en voor iedereen goed uit te voeren. Ondanks de afstand voor iedereen toch een leuke avond! (Robin Jansen, Head of Creative Development)
Vorige slide
Volgende slide

TEVREDEN ZAKELIJKE KLANTEN

Bierbrouw Pakketten: De Perfecte Kerstattentie voor Klanten

Verras je klanten met een unieke en originele kerstattentie deze Kerst. Ontdek onze unieke en op maat gemaakte bierbrouw pakketten. Het is niet voor niets dat onze bierbrouw pakketten de best verkochte van Nederland zijn. Laat die fles wijn of die cadeaubon dit jaar dus liggen en verwen je klanten met een bierbrouw pakket als kerstattentie.

Waarom een Bierbrouw Pakket als Kerstattentie?

Als het aankomt op kerstattenties voor je klanten, wil je iets kiezen waardoor ze zich gewaardeerd voelen. Je wil iets wat ertussenuit springt tussen de andere kerstattenties die je klanten ontvangen. Iets speciaals wat de interesse wekt van je klanten is een ideale kerstattentie. De bierbrouw pakketten zijn meer dan alleen een leuk cadeau. Het is gelijk een leuke activiteit die je klanten kunnen ondernemen. Daarnaast kan er in het nieuwe jaar een borrel georganiseerd worden met verschillende zelfgebrouwen biertjes. Een bierbrouw pakket is dus enorm veelzijdig als kerstattentie voor klanten.

Ontdek de wereld van het bier brouwen

Voor onze bierbrouw pakketten is geen ervaring vereist. Door de uitgebreide handleiding en instructievideo’s is het erg toegankelijk en kan iedereen bier leren brouwen. De laatste jaren is zelf bier brouwen enorm in populariteit gegroeid. Het is niet alleen leuk om te doen, maar je hebt na het brouwen ook iets tastbaars. Het is dus niet zomaar een kerstattentie voor klanten, maar misschien zelfs wel een nieuwe hobby.

Bierbrouw pakket op maat

Bij Brew Monkey hebben we verschillende pakketten die aansluiten op jouw behoefte. Het basispakket bevat de basisbenodigdheden om zelf bier te brouwen. De uitgebreidere pakketten bevatten ook materialen als flessen, reinigingsmiddelen en een thermometer. Zo kun je zelf bepalen welk pakket het beste bij jouw klant past. Wij hebben verschillende pakketten met verschillende biersoorten waardoor er voor elke bierliefhebber wel een optie bij zit. Van een toegankelijk Blond biertje, tot een stevige Tripel. En van een Duitse Weizen tot een zomers witbier. Hierdoor is ons bierbrouw pakket de ideale veelzijdige kerstattentie voor klanten, vooral als je weet wat voor bier ze lekker vinden. Doordat je de smaak kan afstemmen op de persoon, is het een erg persoonlijke gift.

Bestel nu je Bierbrouw pakketten als kerstattentie voor klanten

Geef je klanten de waardering die ze verdienen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zoals in het begin genoemd zijn er verschillende voordelen voor zakelijke klanten. Maak deze kerst onvergetelijk met een Brew Monkey bierbrouw pakket als kerstattentie voor klanten.

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop