Brew Monkey logo wit

Ingrediëntenpakket Tripel bier 10 liter

Dit Ingrediëntenpakket Tripel bier 10 liter is samengesteld met pilsmout, hop en gist. De bijgeleverde handleiding helpt je door het brouwproces. De mout wordt geleverd in 2 zakken elk bedoeld voor 5 liter bier.

Kies jouw smaak: Tripel
Hoeveelheid: 10L

29,95

Dit Ingrediëntenpakket Tripel bier 10 liter is samengesteld met pilsmout, hop en gist. De bijgeleverde handleiding helpt je door het brouwproces. De mout wordt geleverd in 2 zakken elk bedoeld voor 5 liter bier.

Ingrediëntenpakket Tripel bier 10 liter

Met dit ingrediëntenpakket kun je direct thuis je eigen bier brouwen. Het pakket dient als navulling op een Brew Monkey Basis, Plus, Compleet, Luxe of Premium pakket en bevat de afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist om zelf ongeveer 10 liter bier te brouwen. De mout word geleverd in twee zakken elk afgemeten voor 5 liter bier, je hoeft dus niet perse 10 liter bier in één keer te brouwen. De bijgeleverde handleiding helpt je door het brouwproces.

Een Tripel is een zwaar bovengistend bier, met een hergisting op fles. De kleur varieert tussen blond en amber. Hij heeft meestal een sterke moutige en/of hopbittere smaak. Tripel heeft een alcoholpercentage van 7 tot 9%.

1 beoordeling voor Ingrediëntenpakket Tripel bier 10 liter

  1. Hans (geverifieerde eigenaar)

    Mijn eerste pakket om eens bier te brouwen.
    Prima handleiding die je stap voor stap helpt om te brouwen, het resultaat is een lekkere trippel met een gouden kleur en een mooie schuimkraag. De smaak zit tussen een karmeliet en een Duvel in. Zeer tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere brouwers kochten ook:

Over Brew Monkey

Brew Monkey helpt je snel en eenvoudig op weg met één van onze bierbrouwpakketten. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met ons bierbrouwpakket.

Ons Zelf bier brouwen pakket bevat alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan in je eigen keuken. Zo wordt bierbrouwen thuis pas echt leuk!

Je leert met ons echt bier te brouwen met afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist voor ongeveer 5 liter bier. De bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar, dus als je de smaak te pakken hebt kan je vaker brouwen met de Brew Monkey Ingrediëntenpakketten. Ieder brouwpakket is tevens uit te breiden met flessensets, boeken en andere tools.

ONLINE SUPPORT

Met ons bierbrouwpakket heb je alles in huis om direct te starten, inclusief een handleiding in vier talen met onze zes recepten. Het kan dus niet meer mis gaan. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kan je tijdens kantooruren via WhatsApp terecht voor online support. Het kan natuurlijk ook voor komen dat je buiten kantooruren snel geholpen wilt worden, daar hebben we wat op gevonden. We hebben namelijk niet alleen het leukste bierbrouwpakket van Nederland maar we hebben ook een bierbrouw community gebouwd. In onze Facebook groep met meer dan 1000 leden vind je veel fans en brouwliefhebbers die je verder op weg kunnen helpen met al je brouwvragen. Natuurlijk is deze pagina ook bedoeld om leuke fotootjes en brouwervaringen te delen. En deel vooral je resultaten via social media, wie weet word jij wel “thuisbrouwer van de maand”!

HOE WERKT HET?

Wij leren je zelf bier brouwen in 8 stappen. Je doorloopt met ons het volledige brouwproces net zoals ook professionele brouwerijen dit doen. En het goede nieuws is, het is helemaal niet moeilijk. Je kunt het in 1 avond doen, gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een uitgebreide handleiding meegeleverd die je ook kan downloaden. We leggen het volledige brouwproces in makkelijke stappen uit en laten dit zien in handige filmpjes. Veel succes !

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop