Ervaringen van anderen

Word lid van de Brouw Community!

Heb je vragen over het brouwen, wil je inspiratie opdoen of vind je het leuk om de resultaten en ervaringen van andere Brew Monkey Brouwers te zien? Word dan gratis lid van de Facebook Groep “Brew Monkey Brewers“. We delen regelmatig kortingscodes en acties voor pakketten, tools en ingrediënten van de Brew Monkey webshop.
We zien je graag daar!

MARCEL FLAMAN

Enorm Trots!

Zowel voor als tijdens het proces heb ik meerdere malen vragen gesteld en daar altijd vele reacties op gehad. Woensdag jl. de eerste beugel opengemaakt en ben tevreden met het resultaat. Ik vind het ook erg leuk dat ik mijn bier op Untappd heb kunnen plaatsen en dat intimi mijn bier kunnen scoren. Dit smaakt (in alle opzichten) naar meer ….

AMANDA

Yes, zelf bier brouwen!

Je leest het goed! Ik ga voor het eerst in mijn leven bierbrouwen! Bier proeven dat heb ik natuurlijk veelvoudig gedaan, maar zelf een bier brouwen, dat wilde ik sowieso nog wel eens. Als ik straks niveau 2 van het Stibon ga doen ga ik ook een dag bierbrouwen maar dan ga ik nu gewoon alvast een keer oefenen. BrewMonkey benaderde mij of ik een keer één van hun pakketten wilde uitproberen, nou zeker! Laten we dat maar eens gaan proberen.

MICHAEL GOZELING

Brouwproces goed te doen

Het proces is goed te doen! Even de tijd nemen en goed lezen, kind kan de was doen. Voor zn heerlijk biertje eventjes 4 uurtjes rommelen geweldig. Helemaal makkelijk gemaakt door de films die gemaakt zijn. Geen vraag onbeantwoord door het bijgeleverde boekje en films!

JASPER NIJMAN

In stilte genoten

Eigen gemaakte blond bier. In stilte genoten, het was allemaal de moeite waard! De blond is erg lekker. Mensen die hem geproefd hebben vergeleken hem met Grimbergen.

RENE EULDERINK

Heel erg leuk!

Vandaag mijn 1e bier gebrouwen van het starterpakket Brew Monkey blond bier. Het was erg leuk om te doen en de tijd vloog voorbij. SG kwam uit op 1060. En nu maar wachten..

DIMITRI BIJLOOS

Dat smaakt goed!

Mijn allereerste blond biertje van brewmonkey, het maischschema was wel moeilijk om aan te houden op mijn fornuis, maar het smaakt zeker niet slecht!

Leer meer over Brew Monkey

Ervaringen

Zakelijk - Relatiegeschenk

Brouwketel

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop