Brew Monkey logo wit

Compleet bierbrouw pakket Wit bier

Thuis bier brouwen wordt makkelijk met dit Compleet Bierbrouw Pakket Wit Bier. Dit bierbrouwpakket is het bestverkochte pakket en kan je eventueel nog verder uitbreiden met losse flessen en een reinigingsset. Met dit pakket kan je ongeveer 5 liter bier brouwen.

Kies jouw smaak: Wit

59,95

Thuis bier brouwen wordt makkelijk met dit Compleet Bierbrouw Pakket Wit Bier. Dit bierbrouwpakket is het bestverkochte pakket en kan je eventueel nog verder uitbreiden met losse flessen en een reinigingsset. Met dit pakket kan je ongeveer 5 liter bier brouwen.

Compleet bierbrouw pakket Wit bier

Het Compleet Bierbrouw Pakket Wit bier bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouw pakket bevat een ingrediëntenpakket met vers geschroot mout, hop en gist zodat je direct kan starten. We hebben 6 verschillende ingrediëntenpakketten waar je uit kan kiezen van lichte bieren tot donkere bieren en van laag tot hoog alcoholpercentage. Natuurlijk mag de uitgebreide handleiding niet ontbreken.

Het Compleet Bierbrouw Pakket bevat als extra tools naast een maatglas en een hydrometer, een kroonkurkapparaat met een zakje van 30 kroonkurken en een thermometer. Je kan met het maatglas en de hydrometer nauwkeurig meten wat het begin en eind soortelijk gewicht is van je bier. Zo weet je ook wanneer je bier is uitvergist en kan je het alcoholpercentage meten. Met het kroonkurkapparaat en setje kroonkurken kan je je eigen bierflesjes bottelen.

Wit bier is een bovengistend Belgisch bier dat haar naam dankt aan de kleur van het bier. Het bier is zoetzurig en kruidig van smaak, vaak wordt er koriander en sinaasappelschillen toegevoegd. We gebruiken in het recept tarwevlokken die worden gemaakt van ongemoute tarwe. Ze geven het bier een vollere smaak en het verbetert de schuimkraag. Het alcoholpercentage ligt meestal tussen de 5 en 6 procent.

Wat zit in het Compleet Bierbrouw Pakket:
• Vergistingsemmer
• Kraantje
• Waterslot
• Handleiding
• Mout
• Hop
• Gist
• Maatglas
• Hydrometer
• Kroonkurkapparaat
• Setje met 30 kroonkurken
• Thermometer

Wat je zelf nog nodig hebt:
• 2 pannen van minimaal 7 liter
• Vergiet
• Weegschaaltje
• 15 lege bierflessen
• Suiker (bij Blond, Tripel en IPA)
• Ijsblokjes en of koelelementen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Compleet bierbrouw pakket Wit bier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere brouwers kochten ook:

Over Brew Monkey

Brew Monkey helpt je snel en eenvoudig op weg met één van onze bierbrouwpakketten. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met ons bierbrouwpakket.

Ons Zelf bier brouwen pakket bevat alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan in je eigen keuken. Zo wordt bierbrouwen thuis pas echt leuk!

Je leert met ons echt bier te brouwen met afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist voor ongeveer 5 liter bier. De bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar, dus als je de smaak te pakken hebt kan je vaker brouwen met de Brew Monkey Ingrediëntenpakketten. Ieder brouwpakket is tevens uit te breiden met flessensets, boeken en andere tools.

ONLINE SUPPORT

Met ons bierbrouwpakket heb je alles in huis om direct te starten, inclusief een handleiding in vier talen met onze zes recepten. Het kan dus niet meer mis gaan. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kan je tijdens kantooruren via WhatsApp terecht voor online support. Het kan natuurlijk ook voor komen dat je buiten kantooruren snel geholpen wilt worden, daar hebben we wat op gevonden. We hebben namelijk niet alleen het leukste bierbrouwpakket van Nederland maar we hebben ook een bierbrouw community gebouwd. In onze Facebook groep met meer dan 1000 leden vind je veel fans en brouwliefhebbers die je verder op weg kunnen helpen met al je brouwvragen. Natuurlijk is deze pagina ook bedoeld om leuke fotootjes en brouwervaringen te delen. En deel vooral je resultaten via social media, wie weet word jij wel “thuisbrouwer van de maand”!

HOE WERKT HET?

Wij leren je zelf bier brouwen in 8 stappen. Je doorloopt met ons het volledige brouwproces net zoals ook professionele brouwerijen dit doen. En het goede nieuws is, het is helemaal niet moeilijk. Je kunt het in 1 avond doen, gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een uitgebreide handleiding meegeleverd die je ook kan downloaden. We leggen het volledige brouwproces in makkelijke stappen uit en laten dit zien in handige filmpjes. Veel succes !

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop