Brew Monkey Colourful Blond Bier – 24 Flesjes

NIEUW! Brew Monkey heeft een eigen biertje gebrouwen, Colourful Blond!

Deze doos bevat 24 flesjes Colourful Blond Bier 33cl.

6% Alcohol – NIX18

49,95

49,96

NIEUW! Brew Monkey heeft een eigen biertje gebrouwen, Colourful Blond!

Deze doos bevat 24 flesjes Colourful Blond Bier 33cl.

6% Alcohol – NIX18

Brew Monkey Colourful Blond Bier – 24 Flesjes

Bestel naast je bierbrouw pakket nu ook een volle doos (24) Blond Bier van Brew Monkey.

Het brouwen van je eigen biertje neemt wat tijd in beslag. Om tijdens het brouwen al direct van een biertje te genieten bieden we nu dit eerste eigen gebrouwen biertje aan.

  • 24 Stuks
  • 33cl per flesje
  • 6% Alcohol

GIVE COLOUR TO BEER BREWING! 🍻

Over Brew Monkey

Brew Monkey helpt je snel en eenvoudig op weg met één van onze bierbrouwpakketten. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met ons bierbrouwpakket.

Ons Zelf bier brouwen pakket bevat alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan in je eigen keuken. Zo wordt bierbrouwen thuis pas echt leuk!

Je leert met ons echt bier te brouwen met afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist voor ongeveer 5 liter bier. De bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar, dus als je de smaak te pakken hebt kan je vaker brouwen met de Brew Monkey Ingrediëntenpakketten. Ieder brouwpakket is tevens uit te breiden met flessensets, boeken en andere tools.

ONLINE SUPPORT

Met ons bierbrouwpakket heb je alles in huis om direct te starten, inclusief een handleiding in vier talen met onze zes recepten. Het kan dus niet meer mis gaan. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kan je tijdens kantooruren via WhatsApp terecht voor online support. Het kan natuurlijk ook voor komen dat je buiten kantooruren snel geholpen wilt worden, daar hebben we wat op gevonden. We hebben namelijk niet alleen het leukste bierbrouwpakket van Nederland maar we hebben ook een bierbrouw community gebouwd. In onze Facebook groep met meer dan 1000 leden vind je veel fans en brouwliefhebbers die je verder op weg kunnen helpen met al je brouwvragen. Natuurlijk is deze pagina ook bedoeld om leuke fotootjes en brouwervaringen te delen. En deel vooral je resultaten via social media, wie weet word jij wel “thuisbrouwer van de maand”!

HOE WERKT HET?

Wij leren je zelf bier brouwen in 8 stappen. Je doorloopt met ons het volledige brouwproces net zoals ook professionele brouwerijen dit doen. En het goede nieuws is, het is helemaal niet moeilijk. Je kunt het in 1 avond doen, gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een uitgebreide handleiding meegeleverd die je ook kan downloaden. We leggen het volledige brouwproces in makkelijke stappen uit en laten dit zien in handige filmpjes. Veel succes !

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop