Brew Monkey Blond Bier Proefpakket

NIEUW! Brew Monkey heeft een eigen biertje gebrouwen, Bonobo Blond!

Dit proefpakket bevat 2 Flesjes Bonobo Blond Bier 33cl & 1 Brew Monkey Glas.

7.5% Alcohol – NIX18

DIT PAKKET IS BESCHIKBAAR VANAF BEGIN DECEMBER!

9,95

Beschikbaar via nabestelling

NIEUW! Brew Monkey heeft een eigen biertje gebrouwen, Bonobo Blond!

Dit proefpakket bevat 2 Flesjes Bonobo Blond Bier 33cl & 1 Brew Monkey Glas.

7.5% Alcohol – NIX18

DIT PAKKET IS BESCHIKBAAR VANAF BEGIN DECEMBER!

Brew Monkey Proefpakket: 2 Blond biertjes & 1 Glas

Bestel naast je bierbrouw pakket nu ook een Brew Monkey Proefpakket.

Het brouwen van je eigen biertje neemt wat tijd in beslag. Om tijdens het brouwen al direct van een biertje te genieten bieden we nu dit eerste eigen gebrouwen biertje aan.

  • 2x Brew Monkey Bonobo Blond
  • 1x Brew Monkey Bierglas
  • 33cl per flesje
  • 7.5% Alcohol

EXPLORE THE JUNGLE WITH OUR BREW MONKEY BEERS! 🍻

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brew Monkey Blond Bier Proefpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere brouwers kochten ook:

Over Brew Monkey

Brew Monkey helpt je snel en eenvoudig op weg met één van onze bierbrouwpakketten. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met ons bierbrouwpakket.

Ons Zelf bier brouwen pakket bevat alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan in je eigen keuken. Zo wordt bierbrouwen thuis pas echt leuk!

Je leert met ons echt bier te brouwen met afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist voor ongeveer 5 liter bier. De bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar, dus als je de smaak te pakken hebt kan je vaker brouwen met de Brew Monkey Ingrediëntenpakketten. Ieder brouwpakket is tevens uit te breiden met flessensets, boeken en andere tools.

ONLINE SUPPORT

Met ons bierbrouwpakket heb je alles in huis om direct te starten, inclusief een handleiding in vier talen met onze zes recepten. Het kan dus niet meer mis gaan. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kan je tijdens kantooruren via WhatsApp terecht voor online support. Het kan natuurlijk ook voor komen dat je buiten kantooruren snel geholpen wilt worden, daar hebben we wat op gevonden. We hebben namelijk niet alleen het leukste bierbrouwpakket van Nederland maar we hebben ook een bierbrouw community gebouwd. In onze Facebook groep met meer dan 1000 leden vind je veel fans en brouwliefhebbers die je verder op weg kunnen helpen met al je brouwvragen. Natuurlijk is deze pagina ook bedoeld om leuke fotootjes en brouwervaringen te delen. En deel vooral je resultaten via social media, wie weet word jij wel “thuisbrouwer van de maand”!

HOE WERKT HET?

Wij leren je zelf bier brouwen in 8 stappen. Je doorloopt met ons het volledige brouwproces net zoals ook professionele brouwerijen dit doen. En het goede nieuws is, het is helemaal niet moeilijk. Je kunt het in 1 avond doen, gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een uitgebreide handleiding meegeleverd die je ook kan downloaden. We leggen het volledige brouwproces in makkelijke stappen uit en laten dit zien in handige filmpjes. Veel succes !

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop