Het Brew Monk Wifi Brouwsysteem

De afgelopen jaren heeft Brew Monk naam gemaakt als een betrouwbaar en kwalitatief merk op het gebied van thuisbrouwapparatuur. Veel mensen in binnen en buitenland hebben de overstap gemaakt van brouwen met een emmer naar brouwen in een RVS ketel. Nu is het tijd voor de volgende stap.

De monnik gaat met zijn tijd mee en heeft een nieuwe versie van de Brew Monk op de markt gebracht: het Wifi Brouwsysteem. Steeds meer apparaten worden “smart” en nu is de tijd gekomen voor smart brewing. Op deze pagina leggen we kort uit wat er gaat veranderen.

Het grootste verschil met eerdere modellen is dat de Brew Monk aangesloten kan worden op wifi, hierdoor heeft de ketel toegang tot een nieuw platform: mybrewmonk.eu

Dit platform zorgt voor nieuwe toepassingen en voordelen zoals:

  • Mobiel brouwen: het nieuwe platform maakt het mogelijk om de Brew Monk op te starten en te bedienen met een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet.
  • Uitgebreid overzicht: het platform geeft een duidelijk overzicht van de huidige brouwsessie en de voortgang van de batch. Alle parameters van de brouwsessie zullen inzichtelijk zijn en er kunnen makkelijk aantekeningen worden geplaatst bij recepten. Zo wordt het het makkelijker om je recepten te verbeteren.
  • Recepten: het zal mogelijk worden om recepten op te slaan zodat deze later nogmaals gebrouwen kunnen worden. Dit was al mogelijk met de opslag functie in de eerdere Brew Monk, maar is nu uitgebreid. Het wordt mogelijk om recepten te importeren en op te slaan op het platform. Deze kunnen daarna direct geüpload worden naar de Brew Monk. Na het uploaden naar de Brew Monk zijn ze opgeslagen en kunnen de brouwsessies met die recepten ook gestart worden op plekken zonder wifi. Het is ook mogelijk om recepten te exporteren in pdf en dan te delen met anderen.
  • Overzicht uitrusting: er zal een handig overzicht beschikbaar zijn van de verschillende Brew Monk producten die je bezit. De handleiding en technische gegevens zijn ook makkelijk te raadplegen binnen dit overzicht.
  • Updates: het nieuwe platform is nog jong en zal na verloop van tijd uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten. Ook de Brew Monk kan vanaf nu gratis software updates krijgen via wifi.

Het blijft natuurlijk mogelijk om de brouwketels offline te gebruiken zoals je gewend bent. De nieuwe versie van de Brew Monk zal de standaard worden en de oudere versies zullen nog maar beperkt beschikbaar zijn.

Niet gevonden wat je zocht of opzoek naar een los onderdeel? Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: zet deze producten op je verlanglijstje of gebruik je vakantiegeld voor een product waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Klik op de producten voor meer informatie over de betreffende producten.

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop