Ontdek de Perfecte Brouwervaring met Brew Monk

Heb je eerder 5 liter bier gebrouwen en zoek je naar een manier om makkelijk grotere hoeveelheden in één keer te kunnen brouwen? Of wil je het brouwproces makkelijker maken met een professioneel brouwsysteem? Dan zijn de producten van Brew Monk misschien iets voor jou! De producten van Brew Monk staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dit wordt onderstreept door de garantie die op de producten zit.

Met het Brew Monk alles-in-een brouwsysteem kun je maischen, filteren en koken in één ketel. Het is mogelijk om maischprogramma’s in te stellen waardoor het eenvoudig wordt om veel bier te brouwen. Het brouwsysteem is in verschillende uitvoeringen beschikbaar waardoor er tot wel 65 liter wort gebrouwen kan worden! Maak de set compleet met een RVS vergistingsvat waarin je wort kan uitgroeien tot een heerlijk biertje. De vergistingsvaten zijn beschikbaar in 30 liter en 55 liter. Er kunnen 2 vaten op elkaar gestapeld worden, waardoor er minder ruimte nodig is. Heb je de smaak helemaal te pakken? Gebruik dan een alles-in-één brouwsysteem in combinatie met meerdere vergistingsvaten zodat er meerdere smaken bier achter elkaar gebrouwen kunnen worden.

Met onze combo deal ben je helemaal klaar om 30 liter bier te brouwen als een pro. Je ontvangt een alles-in-één brouwsysteem, een vergistingsvat, een moutmolen en een wortkoeler en bespaart hiermee €145,85!

Niet gevonden wat je zocht of opzoek naar een los onderdeel? Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: zet deze producten op je verlanglijstje of gebruik je vakantiegeld voor een product waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Klik op de producten voor meer informatie over de betreffende producten.

Brew Monk alles-in-een brouwsysteem, een vergistingsvat en wortkoeler

Ultieme Brouwervaring met Brew Monk

Ben je op zoek naar een manier om meer bier in 1 keer te brouwen? Of zoek je een manier om het brouwproces te automatiseren? Dan zijn de producten van Brew Monk misschien iets voor jou! Wij bieden de kwaliteitsvolle Brew Monk brouwketels en vergistingsvaten aan voor de thuisbrouwer die zijn brouwervaring naar een hoger niveau wil tillen.

Ga voor Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Brew Monk staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze Brew Monk brouwketels zijn ontworpen om de brouwervaring zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Ze zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en perfect voor zowel beginners als ervaren thuisbrouwers. Elke brouwketel van Brew Monk biedt je de precisie en controle die je nodig hebt om keer op keer het perfecte bier te brouwen.

Naast onze Brew Monk brouwketels bieden we ook hoogwaardige Brew Monk vergistingsvaten aan. Deze vergistingsvaten zijn een essentieel onderdeel van het brouwproces, en bij Brew Monk hebben we vergistingsvaten die ontworpen zijn om optimale resultaten te leveren. Ze zijn gemaakt van eersteklas materialen die zorgen voor een stabiele en veilige vergisting, wat cruciaal is voor de productie van heerlijk bier.

Onze Brew Monk brouwketels en vergistingsvaten zijn meer dan alleen producten – ze zijn een belofte van uitzonderlijke kwaliteit en een onvergetelijke brouwervaring. Of je nu een ervaren brouwer bent of net begint, Brew Monk biedt de tools en uitrusting die je nodig hebt om je brouwdromen waar te maken.

Bestel vandaag nog je Brew Monk

Het is tijd om je brouwervaring te verheffen. Ontdek de Brew Monk brouwketels en vergistingsvaten die ontworpen zijn om je de beste brouwervaring te geven. Brouw je eigen meesterwerk met Brew Monk en proef het verschil.

Klaar om de volgende stap te zetten in je brouwreis? Bestel de producten van Brew Monk vandaag nog en ontdek de uitmuntendheid van onze brouwketels en vergistingsvaten. Word de meester van je eigen brouwsel met Brew Monk!

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop