Kies hier je bierbrouw pakket

Bierbrouw pakket

Zelf thuis bier brouwen? Met het Brew Monkey Bierbrouw pakket kan je op een makkelijke manier je eigen bier Brouwen. Leuk voor jezelf of om te geven als cadeau. In onze shop heb je de keuze uit 5 verschillende pakketten en 6 soorten bier. Alle pakketten zij voorzien van een uitgebreide handleiding, ingrediënten en tools zodat je direct aan de slag kan!

Basis Bierbrouw pakket

Het Basis Bierbrouw Pakket bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouwpakket bevat een ingrediëntenpakket met verse mout die we al geschroot hebben, hop en gist zodat je direct kan starten. We hebben 6 verschillende ingrediëntenpakketten waar je uit kan kiezen van lichte bieren tot donkere bieren en van laag tot hoog alcoholpercentage.

Plus Bierbrouw pakket

Het Plus Bierbrouw Pakket bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouwpakket bevat een ingrediëntenpakket met verse geschroot mout, hop en gist zodat je direct kan starten. We hebben 6 verschillende ingrediëntenpakketten waar je uit kan kiezen van lichte bieren tot donkere bieren en van laag tot hoog alcoholpercentage. Natuurlijk mag de uitgebreide handleiding niet ontbreken. Het Plus Bierbrouw Pakket bevat als extra tools een maatglas en een hydrometer. Hiermee kan je nauwkeurig meten wat het begin en eind soortelijk gewicht is van je bier. Zo weet je ook wanneer je bier is uitvergist en kan je het alcoholpercentage meten.

Compleet Bierbrouw pakket

Het Compleet Bierbrouw Pakket bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouwpakket bevat een ingrediëntenpakket met vers geschroot mout, hop en gist zodat je direct kan starten. We hebben 6 verschillende ingrediëntenpakketten waar je uit kan kiezen van lichte bieren tot donkere bieren en van laag tot hoog alcoholpercentage. Natuurlijk mag de uitgebreide handleiding niet ontbreken. Het Compleet Bierbrouw Pakket bevat als extra tools naast een maatglas en een hydrometer, een kroonkurkapparaat met een zakje van 30 kroonkurken en een thermometer. Je kan met het maatglas en de hydrometer nauwkeurig meten wat het begin en eind soortelijk gewicht is van je bier. Zo weet je ook wanneer je bier is uitvergist en kan je het alcoholpercentage meten. Met het kroonkurkapparaat en setje kroonkurken kan je je eigen bierflesjes bottelen.

Luxe Bierbrouw pakket

Het Luxe Bierbrouw Pakket bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouwpakket bevat een ingrediëntenpakket met vers geschroot mout, hop en gist zodat je direct kan starten. We hebben 6 verschillende ingrediëntenpakketten waar je uit kan kiezen van lichte bieren tot donkere bieren en van laag tot hoog alcoholpercentage. Natuurlijk mag de uitgebreide handleiding niet ontbreken. Het Luxe Bierbrouw Pakket bevat 15 lege bierflessen zodat je zelf kan bottelen.

Premium Bierbrouw pakket

Het Premium Bierbrouw Pakket bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouwpakket bevat een ingrediëntenpakket met verse geschroot mout, hop en gist zodat je direct kan starten. We hebben 6 verschillende ingrediëntenpakketten waar je uit kan kiezen van lichte bieren tot donkere bieren en van laag tot hoog alcoholpercentage. Natuurlijk mag de uitgebreide handleiding niet ontbreken. Het Premium Bierbrouw Pakket bevat alle tools, 15 lege bierflessen en een reinigingsset met flessenborstel, reinigingsmiddelen en spoelmiddel.

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop