Brew Monkey ingrediënten bierbrouw pakket

Hét bierbrouw pakket voor thuis

Bier brouw je zelf

Lijkt het je leuk om zelf thuis bier te brouwen of om dit als cadeau te geven? Wij helpen je snel en eenvoudig op weg met een Brew Monkey bierbrouwpakket. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Ons zelf bier brouwen pakket bevat alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan in je eigen keuken. Met ons pakket ga je volmout brouwen, hiermee brouw je dus op de traditionele manier en niet met moutpoeder of siroop. Zo wordt bierbrouwen thuis pas echt leuk!

Je leert met ons echt bier te brouwen met afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist voor ongeveer 5 liter bier. De bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar, dus als je de smaak te pakken hebt kan je vaker brouwen met de Brew Monkey Ingrediëntenpakketten. Ieder brouwpakket is tevens uit te breiden met flessensets, boeken en andere tools. Niet voor niets is een Brew Monkey bierbrouwpakket Hét bierbrouw pakket voor thuis!

Op werkdagen voor 15:00 besteld = Dezelfde dag verzonden!
 Gratis verzending in NL vanaf €30

Eenvoudig, snel en leuk!

Zelf bier brouwen

Stap 1

Kies één van onze 6 pakketten.

Stap 2

Kies één van onze 6 bierstijlen.

Stap 3

Vul aan met losse tools.

Kies hier je bierbrouw pakket

KWALITATIEVE INGREDIËNTEN

Wij leveren kwalitatieve ingrediënten zoals vers geschrote mout dat zorgvuldig wordt verpakt.

SNELLE VERZENDING

Alle bestellingen voor 15:00 (op werkdagen) worden dezelfde dag verzonden. Boven de €30 = GRATIS VERZENDING IN NL.

DUIDELIJKE HANDLEIDING

Wij leggen het brouwproces op duidelijke wijze uit in onze bijgeleverde handleiding en brouwfilmpjes.

SNELLE ONLINE SUPPORT

Kom je er toch niet uit, stel je vraag dan direct en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Wat Klanten van de bierbrouw pakketten vinden

Annemijn
Origineel
Leuk, heb een pakket als cadeau gegeven waarbij ik het in een neutrale doos heb laten verzenden. Verzending erg snel. Prijzen goed, nog net (voor mij) binnen cadeau tarieven 😉 Reactie via email was erg snel en vriendelijk. Er was een vraag van mijn kant die direct is aangepast en rechtgezet... kortom zeker een aanrader.
Dhr. C. van Meijeren
Al het bestelde volgens plan geleverd!
Al het bestelde volgens plan geleverd!! Ook mooi dat je van te voren geïnformeerd wordt over de bezorging!!
Tinoes
Mooi pakket, snelle levering
Snelle verzending, heldere instructies, vooralsnog gaat alles goed met de vergisting 🙂 Leuke introductie in het brouwproces.
Danielle Ouwehand
Super service
Super service. Heel fijn dat je kunt aangeven het in een neutrale doos te willen ontvangen. Er word dan zelfs nog over nagedacht om de afzender te verwijderen van de etiketten. Zo bleef het echt een verrassing voor mijn man. En de producten werden keurig compleet en snel geleverd!
Jaron Hoenselaars
De levering was snel en compleet
De levering was snel en compleet. Het is een cadeau, wat in goede aarde viel. Het gaat om wit-bier, ik weet natuurlijk (nog) niet hoe het smaakt, of hoe makkelijk/moeilijk het uiteindelijk gaat.
Previous
Next

Brew Monkey & Made Blue

Schoon drinkwater voor iedereen! Dat is onze missie samen met Made Blue.

De beschikbaarheid van schoon water, veilig sanitair en goede hygiëne is een fundamenteel mensenrecht. Meer dan 785 miljoen mensen op de planeet hebben echter geen toegang tot schoon drinkwater. In de praktijk betekent dit dat vooral vrouwen en meisjes gemiddeld 6 kilometer per dag moeten lopen om schoon water te halen. Met minder tijd voor onderwijs, werk of zorg voor het gezin tot gevolg. 

In januari 2022 hebben we actie gevoerd onder de noemer NO DRY JANUARY! De actie heeft meer dan 5 MILJOEN LITER schoon drinkwater opgeleverd, waardoor we besloten hebben om deze actie ook in januari 2023 te doen! 

Voor ieder pakket dat wordt verkocht doneren wij € 1,50 aan Made Blue, dat schoon drinkwater bereikbaar maakt en dit heeft een enorme impact. 

TUSSENSTAND VAN DE ACTIE:

12.051.500

Liter schoon drinkwater

11.942

Kinderen een jaar lang schoon drinkwater op school

83.591

KG CO2 uitstoot bespaard

1.194.150

Plastic tassen & flessen bespaard

1.791

Bomen bespaard

Bovenstaande cijfers zijn geüpdatet op 01-01-2023 

Met een Brew Monkey Bierbrouw Pakkket kan je 5 liter bier brouwen. Ook in januari 2023 doneren wij opnieuw per liter gebrouwen bier 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via MADE BLUE. Dit betekent dat we per verkocht brouwpakket 5000 liter schoon drinkwater kunnen realiseren.

HOE WERKT HET?

Wij leren je zelf bier brouwen in 8 stappen. Je doorloopt met ons het volledige brouwproces net zoals ook professionele brouwerijen dit doen. En het goede nieuws is, het is helemaal niet moeilijk. Je kunt het in 1 avond doen, gewoon in je eigen keuken. Bij ieder pakket wordt een uitgebreide handleiding geleverd, maar mocht je het proces stap voor stap willen bekijken dan hebben we ook handige instructievideo’s. Veel succes !

Leer meer over Brew Monkey

Ervaringen

Zakelijk - Relatiegeschenk

Brouwketel

VERZENDING

Op het moment dat je een bierbrouw pakket hebt besteld gaan we direct aan de slag.
Bestellingen voor 15:00 uur (op werkdagen) worden dezelfde dag verzonden.

Bestellingen boven de €30 in NL worden gratis verzonden.

Mocht je specifieke wensen hebben voor jouw brouwpakket, neem dan gerust contact met ons op! 

ONLINE SUPPORT

Bierbrouwen voor beginners lijkt niet eenvoudig, je denkt dat er veel bij komt kijken, grote installaties, een grote ruimte en bovenal veel kennis. Het tegendeel is waar, zelf bier brouwen is niet alleen heel eenvoudig maar ook heel leuk om te doen.

Met ons bierbrouwpakket heb je alles in huis om direct te starten, inclusief een handleiding in vier talen met onze zes recepten. Het kan dus niet meer mis gaan. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kan je tijdens kantooruren via WhatsApp terecht voor online support. Het kan natuurlijk ook voor komen dat je buiten kantooruren snel geholpen wilt worden, daar hebben we wat op gevonden.

We hebben namelijk niet alleen het leukste bierbrouwpakket van Nederland maar we hebben ook een bierbrouw community gebouwd. In onze Facebook groep “Brew Monkey Brewers” met meer dan 1700 leden vind je veel fans en brouwliefhebbers die je verder op weg kunnen helpen met al je brouwvragen. Natuurlijk is deze pagina ook bedoeld om zelf leuke fotootjes en brouwervaringen te delen. 

bier brouw pakket, leuk als particulier en zakelijk cadeau

Zelf bier brouwen?

Workshop bier bouwen

Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum 

Zakelijke aanvraag

Informatie workshop